Mirësevini në Klubin AIS Albania

Zbuloni kush jemi si dhe cilat janë objektivat tona

Kush jemi ne

Shoqata “Club AIS Albania” lindi zyrtarisht në vitin 2020,por ne jemi këtu prej së paku 20 vjetësh, qëllimi ynë kryesor është vlerësimi dhe zhvillimi i kulturës së verës dhe produkteve gastronomik tipik tradicional. Ajo zhvillon të gjitha aktivitetet e natyrës kulturore, edukative,dhe didaktike për të promovuar njohuritë dhe konsumimin e përgjegjshëm të verërave dhe pijeve të tjera alkoolike, si dhe të produkteve ushqimorë tradicionale tipikë të gastronomisë, ku i kushtohet rëndësi e veçantë lëndëve të para vendase. Fokusi i drejtpërdrejt është formimi profesional i somelierëve në seli të përshtatshme me mjetet dhe literaturën bashkëkohore.

Historia jonë
Kush jemi ne

Shoqata “Club AIS Albania” lindi zyrtarisht në vitin 2020,por ne jemi këtu prej së paku 20 vjetësh, qëllimi ynë kryesor është vlerësimi dhe zhvillimi i kulturës së verës dhe produkteve gastronomik tipik tradicional. Ajo zhvillon të gjitha aktivitetet e natyrës kulturore, edukative,dhe didaktike për të promovuar njohuritë dhe konsumimin e përgjegjshëm të verërave dhe pijeve të tjera alkoolike, si dhe të produkteve ushqimorë tradicionale tipikë të gastronomisë, ku i kushtohet rëndësi e veçantë lëndëve të para vendase. Fokusi i drejtpërdrejt është formimi profesional i somelierëve në seli të përshtatshme me mjetet dhe literaturën bashkëkohore.

Kurset tona
CORSO DI INTRODUZIONE AL SAKE

Hotel Boutique Kotoni

Rruga Donika Kastrioti, 3 - Tiranë, Albania

22 Giugno 2022

Dalle 16,30 alle 19,30

Regjistrimi deri më

20 Giugno 2022

Le iscrizioni per questo corso sono attualmente chiuse.
Per informazioni sui prossimi corsi Na kontaktoni.

CORSO PER SOMMELIER AIS

Hotel Boutique Kotoni

Rruga Donika Kastrioti, 3 - Tiranë, Albania

07 Aprile 2022

Nga ora 18.30 deri në 20.30

Regjistrimi deri më

05 Aprile 2022

Le iscrizioni per questo corso sono attualmente chiuse.
Per informazioni sui prossimi corsi Na kontaktoni.